uvařila 11. 1. 2011 16:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2011 16:28
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, kakao, ořechy mleté, kokos, mléko, pudink vanilkový, cukr krystal, cukr moučkový, máslo, mandlové aroma, kakao, floky kakaové, kokos, cukr moučkový, mléko sušené, mandlové aroma, voda, potravinářské barvivo, marmeláda
Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení
Vynikající měkké křížaly z jablek zvládnete i bez sušičky. Jde to i v obyčejné troubě, jen je třeba dodržovat správný postup
Znáte nadýchaný dezert Salzburger Nockerln? Vypadá jako tři zasněžené kopce u Salzburku