uvařil 18. 4. 2010 21:57
můžeme i opačně, nejdříve krém a nahoru anglickou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2010 21:57
můžeme i opačně, nejdříve krém a nahoru anglickou
mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, olej, žloutek, sůl, cukr, šunka, slanina anglická, sýr eidam uzený, pepř bílý mletý, bílek, strouhanka, parmazán, hořčice dijonská, smetana zakysaná, vejce, vejce, slanina anglická
Úžasně vláčný švédský dort kladdkaka je plný kakaa a hotový jej budete mít do půl hodiny
Retro sladkost z čokolády: Kočičí jazýčky byly hitem dvacátých let a milujeme je dodnes
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti