uvařila 23. 1. 2010 19:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 1. 2010 19:52
prsa kuřecí, žampióny, pórek, česnek, paprika sušená sladká, koření kari, majoránka, sůl, pepř, kečup sladký, bujón slepičí, kapie sterilovaná, mouka hladká, brambory, vejce, česnek, majoránka, pepř, sůl, mléko, mouka hladká
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky