uvařila 2. 5. 2016 06:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2016 06:23
mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, vejce, olej, sůl, slanina uzená, sirup javorový
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Černají, šednou nebo hnědnou vám rajčata? Asi jim chybí vápník! Pomůže postřik z mléka nebo speciální prostředky
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny