uvařila 12. 8. 2011 17:41
korpus na hrubo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2011 17:41
korpus na hrubo
mléko, olej, solamyl, mouka polohrubá, droždí sušené, salát rumcajs, pomazánka, pomazánka finská, salám herkules, poličan, chorizo, párek debrecínský kuřecí, sýr ementál, kukuřičky sterilované, chilli paprika čerstvá, chilli paprika čerstvá zelená, cibulky sterilované, rajče, pórek, olivy zelené, olivy černé, okurka salátová, petrželka
Domácí pekárna zvládne upéct chleba i mazance a taky zavaří džem. Jak ji vybrat a kolik vás to bude stát?
Jak na falešný boršč bez masa? Chuť vylepší osmažení zeleniny i správné koření, pak je výsledek dokonalý
Náš život s celiakií: Šetření při bezlepkovém pečení aneb Jak jsem se přes speciální mouky dostala až k těm nejobyčejnějším