uvařila 12. 8. 2011 17:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2011 17:43
mléko, olej, solamyl, mouka polohrubá, droždí sušené, salát rumcajs, pomazánka, pomazánka finská, salám herkules, poličan, chorizo, párek debrecínský kuřecí, sýr ementál, kukuřičky sterilované, chilli paprika čerstvá, chilli paprika čerstvá zelená, cibulky sterilované, rajče, pórek, olivy zelené, olivy černé, okurka salátová, petrželka
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou