uvařila 21. 2. 2016 18:30
Šlehačkové koláčky podle Milky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2016 18:30
Šlehačkové koláčky podle Milky
mouka hladká, smetana ke šlehání, majonéza, mléko, žloutek, droždí, cukr, cukr vanilkový, rum, sůl, tvaroh, cukr, žloutek, kůra citronová, rozinky, mouka hladká, cukr, máslo, vejce, máslo, rum
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu