Otestovali jsme, kam v Praze na tradiční české koláče: Za ten nejlepší zaplatíte téměř 90 Kč, ale ta chuť za to stojí
Míša řezy: Hrníčková varianta oblíbeného moučníku s křupanou vrstvou čokolády a tvarohem je osvěžující a skvěle chutná
Pečené brambory se sýrem a slaninou v horkovzdušné fritéze: Křupavou lahůdku máte za chvilku a vyjde na pár korun
Pět znamení horoskopu, která umí vařit levně: Berani vyšvihnou netradiční knedlíky s vejci, Panny zase nepečený jablečný dort
Kokosová kolečka: Cukroví se rozplývá na jazyku, krásně voní kokosem a pro správný tvar ani nemusíte použít strojek
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky