uvařila 2. 12. 2015 09:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2015 09:03
vejce, mouka špaldová hrubá, mouka špaldová celozrnná, olej, med, skořice, prášek do pečiva, soda jedlá, banán, ořechy vlašské, švestky sušené, poleva čokoládová bílá, potravinářské barvivo zelené, lentilky, zdobení cukrářské
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Tajemství staročeské kuchyně: Znáte polévky zakvrdlenku, krupicovku nebo jahelňačku?
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem