uvařila 21. 9. 2011 10:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2011 10:53
prsa krůtí, vejce, cibulový salám, omáčka sojová, libeček, pepř mletý, strouhanka, kokos, mouka hladká, smetana zakysaná, olej, okurka salátová, chilli paprika čerstvá, olivy, libeček, limetka, olej olivový
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník