uvařila 4. 10. 2014 08:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 10. 2014 08:34
maso vepřové mleté, krevety mražené, mrkev, kedlubna, cibule, pórek, jidášovo ucho, nudle skleněné, vejce, sůl, pepř, omáčka rybí, papír rýžový, olej, omáčka rybí, cukr, ocet, šťáva citronová, mango, mrkev, česnek, pepř, chilli paprika čerstvá
5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?
Byliny v kuchyni: Bazalka prospívá trávení. Jak ji vypěstovat doma za oknem?
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí