uvařila 4. 10. 2014 08:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 10. 2014 08:34
maso vepřové mleté, krevety mražené, mrkev, kedlubna, cibule, pórek, jidášovo ucho, nudle skleněné, vejce, sůl, pepř, omáčka rybí, papír rýžový, olej, omáčka rybí, cukr, ocet, šťáva citronová, mango, mrkev, česnek, pepř, chilli paprika čerstvá
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení