uvařila 4. 10. 2014 08:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 10. 2014 08:34
maso vepřové mleté, krevety mražené, mrkev, kedlubna, cibule, pórek, jidášovo ucho, nudle skleněné, vejce, sůl, pepř, omáčka rybí, papír rýžový, olej, omáčka rybí, cukr, ocet, šťáva citronová, mango, mrkev, česnek, pepř, chilli paprika čerstvá
Holka u plotny radí: Jihočeské bosáky z brambor a dýně vypadají lákavě a chutnají božsky. K přípravě stačí jen tři suroviny
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit