uvařila 28. 8. 2016 15:11
polévka chutná nejlépe ještě za tepla posypaná čerstvě nastrouhaným paremzánem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 8. 2016 15:11
polévka chutná nejlépe ještě za tepla posypaná čerstvě nastrouhaným paremzánem
cibule, olej, vývar zeleninový, rajče loupané, máslo, sůl, pepř mletý, rajče, skořice mletá, tymián čerstvý, parmazán
Jak na chilli con carne: Texaské jídlo z masa, papriček a čokolády vás nadchne!
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem