uvařila 17. 7. 2013 11:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 7. 2013 11:36
mouka polohrubá, máslo, cukr písek, žloutek, prášek do pečiva, mléko, tvaroh měkký, mascarpone, cukr moučkový, pudink jahodový, smetana zakysaná, bílek, citron, cukr moučkový, sirup jahodový, jahody lesní
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Co se jedlo na Moravě v době příchodu Cyrila a Metoděje? Hospodyňky připravovaly kaše z luštěnin a chleba „solily“ popelem
Novoroční čočka: Víte, jak ji správně připravit a kterými bylinkami dochutit?
Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář