uvařila 5. 11. 2011 17:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 11. 2011 17:40
tvaroh, mléko, olej, vejce, cukr, cukr vanilkový, sůl, mouka hladká, prášek do pečiva, prášek do pečiva, mák mletý, máslo, med, rozinky, vejce, esence mandlová, jablko, cukr, citron, skořice, voda, cukr moučkový, rum
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku