uvařila 4. 8. 2011 19:27
Chlebík 2.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 8. 2011 19:27
Chlebík 2.
mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, semínka lněná
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí