uvařil 2. 2. 2012 13:34
Maso prudce osmahneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 2. 2012 13:34
Maso prudce osmahneme
řízky kuřecí, solamyl, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, olej, kečup sladký, česnek, koření grilovací na kuře, sýr tvrdý, těstoviny špagety
Jednoduchá zmrzlina ze sáčku chutná i pobaví: Stačí na ni jen pár ingrediencí a hotová je díky malému kouzlu za chviličku
Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!
Otestovali jsme pražské cukrárny: Narazili jsme na famózní zákusek, super punčák i podnik, kde se dávno zastavil čas