Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
RubyRom uvařila 7. 4. 2025 13:25 Krémová květáková polévka se smetanou, sytá a lehce pikantní 0 0 Okomentovat
Jak při nákupu poznat čerstvého kapra? Chtějte ho zásadně s hlavou, hodně napoví oči, ale také šupiny nebo žábry
Linecké ovocné košíčky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: Díky těmto radám se krém nesrazí a korpus bude krásně křehký
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle
Cuketa plněná kořeněným vepřovým masem, přelitá smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Bibinka 50 min