uvařila 18. 10. 2024 19:03
Podáváme s hranolky, nebo s lahodnou bramborovou kaší.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 10. 2024 19:03
Podáváme s hranolky, nebo s lahodnou bramborovou kaší.
maso mleté, strouhanka, smetana ke šlehání, cibule, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté, kardamom mletý, ořech muškátový, petrželka, máslo, olej, vývar masový, smetana na vaření, mouka hladká, omáčka sojová, máslo, ořech muškátový, pepř bílý, kardamom, koření nové koření mleté, hořčice, brusinky, voda, cukr krupice
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník