uvařila 11. 10. 2014 13:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2014 13:35
vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, pudink vanilkový, cukr, kokos, kamínky karamelové, zdobení, marcipán, potravinářské barvivo, rama máslová, cukr moučkový, mléko sušené, med, olej, voda, mandlové aroma, marcipán
Tofu a tempeh: Jsou sojové náhražky masa opravdu tak zdravé, jak se říká?
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Jídelníček filmové Barbie: Herečka Margot Robbie musela dodržovat striktní stravovací plán. Základem byl tuňák, zelenina a kuře