uvařila 14. 11. 2011 09:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 11. 2011 09:15
vejce, cukr krystal, mouka hladká, kakao, ořechy vlašské, olej, sůl, prášek do pečiva, máslo, mléko, pudink vanilkový, žloutek, máslo, cukr vanilkový, cukr krystal, marmeláda, potravinářské barvivo gelové, potravinářské barvy prachové, hmota potahovací
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky