uvařila 3. 12. 2013 15:45
Maso prošpikujeme slaninou a na tuku,kostičkách slaniny a drobně pokrájené cibuli necháme prudce zatáhnout.Podlujeme vodou,přidáme hříbky a koření a dusíme domě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 12. 2013 15:45
Maso prošpikujeme slaninou a na tuku,kostičkách slaniny a drobně pokrájené cibuli necháme prudce zatáhnout.Podlujeme vodou,přidáme hříbky a koření a dusíme domě
kližka hovězí, špek valašský, olej, cibule, hříbky sušené, bujón zeleninový, mouka hladká, voda, pepř mletý, sůl
Sametové Dalgona coffee: Káva „postavená na hlavu“ skvěle chutná, krásně vypadá a ještě odbourává stres!
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice