uvařila 3. 12. 2013 16:51
Z kližky si můžeme nařezat plátky,jako na roštěnou,nebo celistvý kousek na prošpikování a použijeme na"svíčkovou"odřezky můžeme použít na různé guláše apod
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 12. 2013 16:51
Z kližky si můžeme nařezat plátky,jako na roštěnou,nebo celistvý kousek na prošpikování a použijeme na"svíčkovou"odřezky můžeme použít na různé guláše apod
kližka hovězí, špek valašský, olej, cibule, hříbky sušené, bujón zeleninový, mouka hladká, voda, pepř mletý, sůl
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky