uvařila 16. 2. 2014 18:09
s karamelovými jablky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 2. 2014 18:09
s karamelovými jablky
mouka polohrubá, mouka hladká, brambory, vejce, droždí, mléko, cukr, máslo, sůl, kůra citronová, povidla švestková, tvaroh tvrdý, jablko, šťáva citronová, meduňka, cukr krupice, rum, voda, smetana zakysaná, meduňka
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Přečkejte zbytek zimy v kuchyni. Inspirujte se a pochutnejte si