uvařila 4. 10. 2014 08:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 10. 2014 08:34
maso vepřové mleté, krevety mražené, mrkev, kedlubna, cibule, pórek, jidášovo ucho, nudle skleněné, vejce, sůl, pepř, omáčka rybí, papír rýžový, olej, omáčka rybí, cukr, ocet, šťáva citronová, mango, mrkev, česnek, pepř, chilli paprika čerstvá
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?