uvařila 2. 6. 2013 08:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2013 08:26
maso hovězí, sůl, pepř, olej olivový, cibule šalotka, žampióny, omáčka worcesterová, brandy, česnek, máslo, hořčice dijonská, smetana, petržel, brambory typ a, sůl, rozmarýn, česnek, olej olivový, hrášek, máslo
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima