Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Eliza uvařila 18. 1. 2012 21:00 Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem 0 0 Okomentovat
12 foto Těhotnej kuchař radí, jak na dokonale křupavé bramboráky. Dávejte pozor na teplotu použitého mléka, říká známý influencer
Co dělat, aby se knedlíky během vaření nerozpadly? Sázkou na jistotu je vaření na páře, ve vodě pak pomůže malý trik
Rychlé tvarohové knedlíky: Na jemné lehoučké těsto stačí jen tři ingredience a ovoce, knedlíky jsou hotové za pár minut
Paprika plněná tarhoňou a sýrem, pečená na zelenině Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 JanaDorazinova 40 min