uvařila 12. 7. 2009 19:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 7. 2009 19:13
mouka polohrubá, žloutek, sůl, cukr moučkový, máslo, droždí čerstvé, mléko, vejce, ořechy mleté, cukr moučkový, voda, cukr vanilkový, mák mletý, cukr moučkový, skořice mletá, voda, povidla švestková, voda, cukr moučkový, skořice mletá, šťáva malinová, rum, tvaroh, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, vejce, mouka hrubá, smetana, strouhanka
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky