uvařila 14. 2. 2014 06:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2014 06:47
brambory, cibule červená, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, kukuřice sterilovaná, paprika čerstvá červená, celer, mrkev, jablko, vejce, majonéza sojová, hořčice, sůl, pepř, cukr, petrželka, filet z kapra, sůl, solamyl, kurkuma, hraška, strouhanka kukuřičná, olej
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová