uvařila 5. 1. 2014 16:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 1. 2014 16:01
mouka hladká, soda jedlá, cukr, cukr vanilkový, tvaroh měkký, mandlové aroma, máslo, pudink mandlový, vejce, sůl, ořechy lískové, višně kandované, kůra citronová, marcipán, marmeláda višňová, cukr moučkový
Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí