uvařila 14. 3. 2014 18:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 3. 2014 18:16
vejce, cukr, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda, marmeláda, cukr, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, tuk ztužený, bílek, med, mléko sušené, voda, potravinářské barvivo
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni