Ostravsky Gastrošef připravuje speciální míchaná vajíčka: Voní tvarůžky a skvělou chuť doplňuje také slanina
Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
mirca75 uvařila 13. 3. 2009 13:49 Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky 0 0 Rozklepnuté vajíčko Okomentovat
7 foto Baristka Kamila Chobotová míří na mistrovství světa: Je to velká čest, říká. Rozhodnout mohou drobnosti, třeba špatně navážená káva
Květák v bramboráku: Křupavá a voňavá zelenina svou chutí překvapí i masožrouty. Důležité je předem správně uvařit květák