Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Královské chutě: Po královně Alžbětě II. byl pojmenován „Ma'amburger“. Jedla ho vždy bez housky, zato s brusinkovým kompotem
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Pečená kuřecí prsa s bramborem a mrkví z jednoho pekáčku (bez tuku) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Kocmax 60 min
Mleté krůtí řízky s uzeným sýrem, obalené v italské směsi bez vajec Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku