uvařila 3. 12. 2019 05:56
Pařížský dort navíc ozdobený ovocem a trubičkami :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 12. 2019 05:56
Pařížský dort navíc ozdobený ovocem a trubičkami :)
mouka polohrubá, vejce, cukr, mléko, prášek do pečiva, olej, kakao, kůra citronová, smetana ke šlehání, čokoláda hořká
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky