uvařila 21. 7. 2011 18:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 7. 2011 18:28
mouka polohrubá, cukr moučkový, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr vanilkový, kokos, olej, pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, cukr moučkový, kakao, tresť rumová, marmeláda, čokoláda na vaření, cukr, olej
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!