uvařil 16. 2. 2011 00:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 2. 2011 00:01
rýže na sushi, tyčinky surimi, avokádo, okurka čerstvá, kaviár černý, víno rýžové, sůl, řasa nori, majonéza, křen wasabi, omáčka sojová, zázvor japonský, citron
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Znáte švédské koblížky semlor? Tuhle masopustní dobrotu s mandlovou náplní a vůní po kardamomu si zamilujete!
Vyzkoušejte vaření metodou sous-vide: Tak šťavnaté maso jste možná ještě neochutnali!
Připravte si osvěžující letní sangrii! Jednoduše a podle originálního španělského receptu