uvařil 30. 3. 2012 12:33
Mexický ohnivý
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 3. 2012 12:33
Mexický ohnivý
žampióny, pórek, kapie červená, olej olivový, omáčka chilli pálivá, sůl, tymián, slanina anglická, vejce, sůl, pepř, losos uzený, smetana zakysaná, kaviár, citron, sůl, pepř, kopr
Pepa Nemrava dělá vlašák podle normy z roku 1976 a v rozhovoru přiznal, proč už hubnutí neřeší a do MasterChefa by znova nešel
Vypěstovat borůvky na zahradě i na balkóně je snadné: Použijte rašelinu, nechte je na slunci nebo v polostínu a pravidelně je zalévejte
Bezzubí námořníci, mor a Čína bez Velké zdi. Tak mohl vypadat svět, nebýt kysaného zelí