uvařila 18. 1. 2010 13:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 1. 2010 13:03
maso mleté, solamyl, mléko, vejce, cibule, koření nové koření, ořech muškátový, zázvor, pepř mletý, sůl, máslo, máslo, mouka, vývar masový, smetana, pepř mletý, sůl, brambory, brusinky
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku