uvařila 23. 2. 2009 09:47
Švédské masové kuličky s omáčkou a brusinkami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2009 09:47
Švédské masové kuličky s omáčkou a brusinkami
maso mleté, solamyl, mléko, vejce, cibule, koření nové koření, ořech muškátový, zázvor, pepř mletý, sůl, máslo, máslo, mouka, vývar masový, smetana, pepř mletý, sůl, brambory, brusinky
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř