uvařil 27. 11. 2015 23:34
Švestková omáčka s uzeným a noky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 11. 2015 23:34
Švestková omáčka s uzeným a noky
maso vepřové uzené, bobkový list, cibule, česnek, koření nové koření, pepř černý, voda, máslo, mouka hladká, povidla švestková, perník strouhaný, cukr, maso uzené, koření hřebíček, skořice mletá, sůl
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes