uvařila 19. 4. 2010 09:37
jako dort
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 4. 2010 09:37
jako dort
vejce, cukr moučkový, olej, voda minerální, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, kakao, smeta-fix, smetana zakysaná, cukr, želé dortové, šťáva kompotová, marmeláda, maliny
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Čím nahradit mléčné výrobky? Zkuste kokosové mléko nebo mandlový jogurt
Zeleninová nakládačka: připravte si pikantní mrkev, česneková cherry rajčátka nebo křupavé fazolky