uvařila 25. 11. 2010 22:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 11. 2010 22:09
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, olej, voda, džem meruňkový, tvaroh jemný, máslo, cukr vanilkový, kůra citronová, mandarinky, borůvky, zlatý klas, vitacit, tang, šťáva z kompotu, tuk, mouka
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Hrušky, podzimní kolegyně jablek: Dietní ovoce dokáže odstranit jedovaté látky z těla
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy