uvařila 22. 3. 2010 11:55
před ztuhnutím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2010 11:55
před ztuhnutím
mouka hladká, cukr, cukr vanilkový, vejce, olej, džus pomerančový, kypřící prášek do pečiva, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač, cukr, želatina, kompot
5 zákusků do skla: Likérovou špičku, mrkvový dort nebo cheesecake můžete servírovat i zcela netradičně. Jak na to?
Delikátní spojení sladkého a slaného? Připravte si kuře se švestkami podle těchto tří variací, nebudete litovat!
Kam pro skvělé dýně? Na farmě Bykoš nedaleko Prahy pořídíte menší dýni za 40 Kč. Dobře uskladněná vydrží do jara!