uvařila 6. 4. 2010 21:03
... cibulku jsem mírně předsmažila
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 4. 2010 21:03
... cibulku jsem mírně předsmažila
roštěná hovězí, maso uzené, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, vývar masový, smetana sladká, petrželka zelená
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky