uvařila 8. 12. 2016 22:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2016 22:42
losos uzený, cibule šalotka, cibulka jarní, hořčice dijonská, olej olivový, sůl, pepř, rajče cherry, víno bílé, majonéza, olej olivový, limetka, pepř čtyř barev, rajče cherry, olej olivový, sůl, pepř, chléb toustový
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit