uvařil 14. 12. 2019 17:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 12. 2019 17:48
mouka polohrubá, sůl, cukr vanilkový, droždí čerstvé, mléko, máslo, cukr moučkový, žloutek, máslo, cukr moučkový, vejce, tvaroh, cukr vanilkový, kůra citronová, mandle hořké, mléko, strouhanka, rozinky, mák mletý, mléko, cukr, máslo, koření do perníku, skořice, kůra citronová, mandlové hořké aroma, med, čokoláda, jablko, cukr, skořice, kůra citronová, šťáva citronová, badyán, perník, ořechy mleté, voda, cukr, smetana sladká, vanilka, kůra citronová, koření hřebíček, strouhanka, povidla švestková, cukr moučkový, skořice, kůra citronová, rum, tuk
Ve starověku mu přezdívali jablko bláznů. Víte, že lilek ve skutečnosti není zelenina?
Lanýžový olej fantasticky dochutí rizoto i míchaná vajíčka. A stačí ho jen pár kapek!
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy