uvařila 3. 9. 2009 18:29
uděláme omáčku...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2009 18:29
uděláme omáčku...
maso mleté, rohlík, cibule, protlak rajčatový, kečup sladký, mouka hladká, mléko, bobkový list, pepř, koření nové koření, koření hřebíček, tymián, bazalka čerstvá, skořice, česnek, cukr, sůl, masox, olej
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Kyselé okurky milovala už egyptská královna Kleopatra. Jak připravit ty legendární Milotické?