uvařila 1. 8. 2011 14:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2011 14:30
kýta telecí, vejce, slanina uzená, sýr tvrdý, hořčice dijonská, olej, mouka hladká, strouhaný uzený sýr, sýr, sůl, pepř, mléko, prášek do pečiva, cibulka, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, pažitka, petrželka, libeček, brambory, pepř, sůl, jogurt bílý, citron, olej olivový, cibule
Jak na maďarské bramborové langoše: Podle originálního receptu jsou uvnitř krásně měkké a zvenku křupavé
Pozor na skryté kalorie v pití! Víte, kolik jich je ve vínu, pivu nebo třeba v džusu?
Kateřina Medicejská zavedla ve Francii vidličky a sklenice. Za manželem se stěhovala i s nádobím