uvařila 1. 8. 2011 14:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2011 14:34
kýta telecí, vejce, slanina uzená, sýr tvrdý, hořčice dijonská, olej, mouka hladká, strouhaný uzený sýr, sýr, sůl, pepř, mléko, prášek do pečiva, cibulka, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, pažitka, petrželka, libeček, brambory, pepř, sůl, jogurt bílý, citron, olej olivový, cibule
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Peče celá země: Kobližky musí být pěkně dozlatova. Jak na to a čím je naplnit a dozdobit?